2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Azonnal elfogott rablók

A rendőrök 15 percen belül elfogták azt a két támadót, akik Miskolcon egy hajléktalan férfit erőszakkal megfosztották pénzétől és vacsorájától.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrségre 2015. április 22-én 0 óra 57 perkor érkezett bejelentés, hogy a Miskolc, Búza téren lévő autóbusz-pályaudvaron egy 66 éves hajléktalant bántalmazott egy férfi és egy nő, majd elvették táskáját, amelyben készpénze és vacsorára vásárolt élelmiszerei voltak.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol annak közelében, a bejelentéstől számított 15 percen belül elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. István 49 éves szendrői és Sz. Jánosné 62 éves miskolci lakosokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kihallgatásuk befejezését követően a gyanúsítottak bűnügyi őrizetbe vételét tervezi és előterjesztéssel él a Miskolci Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…