2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Azonnal elfogott garázdák

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 2-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás, garázdaság és tiltott prostitúciós tevékenység miatt. A 20 éves T. Vivien és fiatalkorú társa Miskolcon védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait, amikor a rendőrjárőrök tetten érték őket.

Az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai szerint az 58 éves V. Sándor, a 18 éves B. Zoltán és a hasonló korú K. Richárd hétfőn az esti órákban Miskolcon a Csabavezér úton előzetes szóváltás nélkül ütő és vágószerszámokkal bántalmaztak egy 26 éves helyi férfit. A garázdákat a rendőrök azonnal elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. 

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci és Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…