2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az én kis falum: bebukfencezett a kapatos biciklikötő

Három napi elzárásra ítélte a bíróság azt a 16 éves gesztelyi fiatalembert, aki a közelmúltban a helyi italbolt elől más kerékpárjával oldott kereket. A frissen szerzett bringa feletti uralom azonban kérész-életűnek bizonyult, ugyanis az erősen kapatos férfi „menekülés közben” az utca végi árok fogságába esett. Mondhatni Jirí Menzeli jelenetek zajlottak le április 03-án Gesztelyben a helyi italboltnál.

Egy a söntésből távozó fiatalember, hogy a napot még eredményesebben zárhassa, eloldott egy kétkerekűt az ivó elől. Tettét azonban a sörözőnél kint álló helyiek észlelték és gyanút fogtak, ezért a cselekményt jelezték is azonnal az elkötött „drótszamár” tulajdonosának.

„Hősünk” azonban nem jutott messzire, mivel a koraesti órákban az utcavégi árok „foglyul ejtette”. Az alkalmi járművét közepesen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt hajtó ittas kerékkötőt végül a mentőknek sikerült az árok fogságából kiszabadítani és kórházba szállítani.

A fiatal férfit kórházi ellátását követően közvetlenül a Miskolci Rendőrkapitányság fogdájába szállították, ugyanis tulajdon elleni szabálysértés miatt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette. A mára gyorsított bírósági eljárással lezáruló lopási ügyben a taláros testület három napi elzárásra ítélte a talponállóból két keréken távozó tolvajt.

Az elkövetőnek a közeljövőben mindemellett ittas járművezetés szabálysértés miatti felelősségre vonással is számolnia kell majd.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…