2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Az elmúlt 24 órában történt – négyen őrizetben

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 27-én történt rendőrségi eseményeiből.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrök 2015. november 27-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés és garázdaság elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel szemben. Az edelényi és a szerencsi járőrök további két személlyel szemben az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 27-én egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Az idei évben a hagyományos, sötétedés utáni Halloween Est rendezvényünket útfelújítási munkálatok miatt nem tudjuk megrendezni, azonban 2021. október…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum