2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 órában történt – hárman őrizetben

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 3-án történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. október 3-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése – bolti lopás – miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfival szemben. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy férfival szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot, míg egy másikat garázdaságért vett őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások további egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe, míg a szerencsi és az ózdi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek