2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2016. február 29-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés – falopás – elkövetése miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság két fővel, illetve egy férfivel szemben mivel az eltiltás hatálya alatt vezette járművét. Az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést garázdaság és járművezetéstől eltiltás szabálysértés elkövetése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül tervezik bíróság elé állítani.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci és a szerencsi járőrök két-két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…