2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2016. február 25-én tíz személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés – falopás – elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három fővel, míg az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfival szemben. A miskolci járőrök három nővel szemben is alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tiltott prostitúció elkövetése miatt. Az edelényi járőrök további egy férfival szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, míg sátoraljaújhelyi rendőrök egy fővel szemben garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság pedig bolti lopás miatt vett őrizetbe egy férfit.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…