2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 27-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megyében 2015. december 27-én a kazincbarcikai rendőrök egy személyt vettek bűnügyi őrizetbe. Közveszély okozása bűntett kísérlete miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Cs. Attila 46 éves helyi lakossal szemben. A büntetőeljárás alá vont személy 10 óra körüli időben kazincbarcikai házukban szóváltásba került volt feleségével, majd benzint locsolt szét a lakásukban és annak meggyújtásával fenyegetőzött.

Az időközben kiérkező járőrök az elkövetőt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

A fenti eseten túlmenően a sátoraljaújhelyi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek