2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Többek között egy tulajdon elleni szabálysértővel és egy halálos közúti közlekedési balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. április 30-án egy nőt tulajon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe. A rendőrség a személyi szabadságában korlátozott szabálysértőt 72 órán belül bíróság elé állítja.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, illetve két ember halálával járó közúti közlekedési baleset történt. Anyagi káros balesetek kapcsán tizenegy esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kázsmárkon történt halálos közúti közlekedési balesetben egy fiatal férfi és egy nő veszítette az életét. A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 49 éves szikszói férfi 2021. április 30-án 18 óra 17 perckor Kázsmárk, Fő utcáján a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett autójával. A jármű egy kanyarulatban megcsúszott, és ennek következtében elütött egy 55 éves nőt, aki egy parkoló tehergépkocsi mellett állt, az út szélén. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A személygépkocsi három utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akik közül egy 18 éves kázsmárki férfi ellátása közben veszítette el az életét.

A 49 éves szikszói sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autót vezető sofőrrel szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt folytat eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…