2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 482 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Többek között egy tulajdon elleni szabálysértővel és egy halálos közúti közlekedési balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. április 30-án egy nőt tulajon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe. A rendőrség a személyi szabadságában korlátozott szabálysértőt 72 órán belül bíróság elé állítja.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, illetve két ember halálával járó közúti közlekedési baleset történt. Anyagi káros balesetek kapcsán tizenegy esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kázsmárkon történt halálos közúti közlekedési balesetben egy fiatal férfi és egy nő veszítette az életét. A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 49 éves szikszói férfi 2021. április 30-án 18 óra 17 perckor Kázsmárk, Fő utcáján a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett autójával. A jármű egy kanyarulatban megcsúszott, és ennek következtében elütött egy 55 éves nőt, aki egy parkoló tehergépkocsi mellett állt, az út szélén. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A személygépkocsi három utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akik közül egy 18 éves kázsmárki férfi ellátása közben veszítette el az életét.

A 49 éves szikszói sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autót vezető sofőrrel szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt folytat eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…
Szemtanúkat keres a rendőrség
A rendőrök a lakosság segítségét kérik a gesztelyi körforgalomnál történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei…

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum