2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 25-én egy férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott szabálysértőt 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…