2022. 08. 20. szombat

István
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 17-én a távoltartó határozat megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy férfit, míg egy sofőrrel szemben azért intézkedtek a járőrök, mert eltiltás hatálya alatt vezette járművét. A rendőrkapitányság a személyi szabadságukban korlátozott szabálysértőket 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Sátoraljaújhelyi-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek