2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság 2015. május 24-én egy főt vett szabálysértési őrizetbe.

M. András 48 éves edelényi lakos a Kazincbarcikai Járásbíróság megelőző távoltartásról szóló határozatát szegte meg, amikor 2015. május 24-én 20 óra 15 perckor az általa korábban bántalmazott hozzátartozóját Miskolcon újra inzultálni kezdte. A szabálysértőt a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Szerencsi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló 26 éves tarcali férfit fogtak el. D. Zoltánnak a Szerencsi Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt rendelte el körözését. Az elfogott férfit a rendőrök előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették.  

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két-két esetben az Encsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek