2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 2-án egy nőt tiltott prostitúciós tevékenység, egy-egy férfit tulajdon elleni szabálysértés /lopás/ valamint távoltartó határozat szabályainak megszegése, továbbá a Sárospataki Rendőrkapitányság egy főt szintén távoltartó határozat szabályainak megszegésének elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságában korlátozott személyeket 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt a Tiszaújvárosi, Szerencsi és Miskolci Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek