2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 2-án egy nőt tiltott prostitúciós tevékenység, egy-egy férfit tulajdon elleni szabálysértés /lopás/ valamint távoltartó határozat szabályainak megszegése, továbbá a Sárospataki Rendőrkapitányság egy főt szintén távoltartó határozat szabályainak megszegésének elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságában korlátozott személyeket 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt a Tiszaújvárosi, Szerencsi és Miskolci Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek