2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 2-án egy nőt tiltott prostitúciós tevékenység, egy-egy férfit tulajdon elleni szabálysértés /lopás/ valamint távoltartó határozat szabályainak megszegése, továbbá a Sárospataki Rendőrkapitányság egy főt szintén távoltartó határozat szabályainak megszegésének elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságában korlátozott személyeket 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt a Tiszaújvárosi, Szerencsi és Miskolci Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek