2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

A megye rendőri szervei 2014. március 9-én 3 főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci járőrök két férfivel tulajdon elleni szabálysértés, míg további egy fővel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság, illetve a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfit vettek őrizetbe, akiket a hatóságok elfogatóparancs alapján köröztek.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…