2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. október 10-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megyében 2014. október 10-én az ózdi járőrök két nővel garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el. A Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által, büntetés letöltésének meg nem kezdése miatt keresett Sz. Attila 45 éves miskolci lakost a rendőrök megbilincselték, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A fentieken túlmenően a szerencsi járőrök három, míg a miskolci, a kazincbarcikai, az ózdi, az encsi és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek