2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. február 15-én történt rendőrségi eseményeiből. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három férfival és egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. február 15-én 19 óra 45 perckor Miskolcon, a Baross Gábor utcában az 56 éves L. Sándor, a 60 éves B. Ágnes, a 49 éves P. Csaba és a 47 éves M. László előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a garázdákat.

A megye rendőri szervei 2014. február 15-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság négy férfival szemben lopás elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Ózdi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy főt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt, a Szerencsi Rendőrkapitányság pedig két személyt tulajdon ellen szabálysértés elkövetésért. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértése miatt hozott kényszerintézkedést egy férfival szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…