2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sajószentpéter, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. február 14-én történt rendőrségi eseményeiből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. február 14-én 14 óra 30 perckor Sajószentpéteren, a Tulipán utcában a 23 éves L. Zoltán és a 47 éves L. Sándor előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, elfogták, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították a garázdákat.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság hat férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. február 14-én 22 órakor a helyi 47 évesid. V. Csaba, a 20 éves ifj. V. Csaba, a 27 éves B. János, a 24 éves Sz. Richárd, a 19 éves M. Márk és a 29 éves B. Szilárd előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, elfogták, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították a garázdákat.

A megye rendőri szervei 2014. február 13-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfivel garázdaság, míg egy nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Ózdi Rendőrkapitányság három főt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek