2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 10-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megyében 2015. január 10-én az ózdi járőrök két férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai B. Sándor 30 éves miskolci lakost fogták el és vették őrizetbe, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Az említett ügyeken túl a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság további egy férfival szemben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek