2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 63 éves B. Rudolf helyi lakos ellen, aki 2014. szeptember 27-én 19 óra 30 perckor Ózd, Lehel Vezér úton előzetes szóváltást követően egy késsel megfenyegette vitapartnerét.
A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő B. Rudolfot a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 27-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A miskolci- és tiszaújvárosi járőrök kettő, illetve egy férfival garázdaság, míg a sárospataki-, a kazincbarcikai-, az encsi- és a sátoraljaújhelyi rendőrök egy-egy személlyel tiltott prostitúció, tulajdon elleni szabálysértés, járművezetés az eltiltás tartama alatt és rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.
Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság további egy férfit vett őrizetbe, akivel szemben a hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…
„Házi trafik”
Tömérdek zárjegy nélküli cigarettát, elektromos cigarettát és finomra vágott fogyasztási dohányt találtak egy családi házban a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …