2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszakarád, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. március 29-én történt rendőrségi eseményeiből.


Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Sátoraljaújhelyen, a Kazinczy utcában 18 órakor a helyi 55 éves Ó. Géza előzetes szóváltást követően késsel a kezében rátámadt egy férfire. Az eseményt észlelő és a helyszín közelében szolgálati feladatokat ellátó rendőrök elfogták a garázda férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság öt férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Tiszakarádon, az Engels Frigyes úton 2014. március 29-én 18 óra előtt öt helyi férfi előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A helyszínre kiérkező rendőrök azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a 36 éves H. Istvánt, a 31 éves H. Györgyöt, a 40 éves T. Zoltánt, a 24 éves T. Zoltánt és a 18 éves T. Attilát.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2014. március 29-én egy férfit lopásért, egy nőt tiltott prostitúcióért, továbbá garázdaság és rendzavarás elkövetéséért egy-egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek