2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. március 7-én történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2014. március 7-én kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három férfivel rendzavarás, egy fővel járművezetés az eltiltás tartama alatt, egy-egy személlyel garázdaság, valamint rongálás, míg az Encsi Rendőrkapitányság két személlyel tulajdon elleni szabálysértés, továbbá egy férfivel a távoltartás szabályainak megszegése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek