2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Nyolcan őrizetben

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. február 10-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és sátoraljaújhelyi rendőrök egy, illetve három fővel tulajdon elleni szabálysértés (bolti és falopás), a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival járművezetés az eltiltás tartama alatt, illetve garázdaság, az edelényi egyenruhások két személlyel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. H.N. Ilona 38 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a vele szemben korábban kiszabott közérdekű munkát nem végezte el, így azt szabadságvesztésre változtatta át.

A fentieken túlmenően a mezőkövesdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…