2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Nyolcan őrizetben

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. február 10-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és sátoraljaújhelyi rendőrök egy, illetve három fővel tulajdon elleni szabálysértés (bolti és falopás), a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival járművezetés az eltiltás tartama alatt, illetve garázdaság, az edelényi egyenruhások két személlyel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. H.N. Ilona 38 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a vele szemben korábban kiszabott közérdekű munkát nem végezte el, így azt szabadságvesztésre változtatta át.

A fentieken túlmenően a mezőkövesdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek