2024. 09. 26. csütörtök

Jusztina
1 EUR 396 HUF
1 GBP 475 HUF
Kezdőlap » Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. március 3-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.


A Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel tiltott prostitúció, egy fővel járművezetés az eltiltás tartama alatt, míg az Ózdi Rendőrkapitányság két személlyel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…
Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a nyári ellenőrzés
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek