2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A megye rendőri szervei 2014. február 26-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel szemben pedig tiltott prostitúció miatt, míg az Edelényi Rendőrkapitányság egy fővel garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Ózdi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy férfit vett szabálysértési őrizetbe az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.

 

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai két elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, az Encsi és a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai pedig egy-egy férfit.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek