2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság.
A nyomozás adatai szerint 2014. február 10-én 16 óra 20 perckor Alsóvadász, Fő utcán lévő boltban K. Tivadar 57 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően rátámadt a tulajdonosra, akit egy alkalommal megütött. A kiérkező járőrök a verekedő férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2014. február 10-én 12 személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három nővel tiltott prostitúció, öt fővel tulajdon elleni szabálysértés, egy férfivel járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés, míg az Ózdi Rendőrkapitányság két fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai négy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…