2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. február 6-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy-egy férfivel garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés, a kazincbarcikai és szerencsi rendőrök szintén egy-egy egy, míg az encsi járőrök két férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói további egy férfit vettek őrizetbe, akiket elfogatóparancs alapján köröztek, míg hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben alkalmazott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…