2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. február 4-én nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy-egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés, valamint járművezetés az eltiltás tartama alatt, a kazincbarcikai és sátoraljaújhelyi rendőrök három férfivel garázdaság szabálysértés, az encsi rendőrök egy férfivel távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az edelényi és ózdi járőrök egy-egy férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói további egy-egy férfit vettek őrizetbe, akiket elfogatóparancs alapján köröztek, míg hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben alkalmazott a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek