2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. január 20-án 11 óra 20 perckor Kazincbarcika egyik szakközépiskolájának parkolójában két fiatalkorú férfi előzetes szóváltást követően összeverekedett N. Tamás 19 éves kazincbarcikai, valamint B. László 19 éves sajókazai lakosokkal. A kiérkező járőrök a négy főt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.


A megye rendőri szervei 2014. január 20-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság két fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel szemben tiltott prostitúció, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei egy férfivel szemben garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi-, és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…