2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. május 20-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. István 48 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2015. május 20-án 20 óra 30 perckor egy olyan miskolci lakásban tartózkodott, amelytől korábban a Miskolci Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci járőrök további három fővel, míg az ózdi és encsi rendőrök kettő, illetve egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás), járművezetés az eltiltás hatálya alatt, továbbá garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az encsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek