2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2015. május 9-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolc, Bornemissza utcáról T. István 56 éves helyi lakos 2015. május 8-án 14 óra 50 perckor, majd 20 óra 50 perckor összesen 5 darab tujafát tulajdonított el. A lopást a felszerelt kamerarendszer rögzítette. A férfit másnap 14 óra 50 perckor a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

L. Attila 31 éves helyi lakos előbb egy miskolci villamoson, utána az Újgyőri főtéren 2015. május 9-én 19 óra 40 perc körüli időben ittas állapotban hangoskodott, kiabált, majd a kiérkező és vele szemben intézkedő rendőröket is szidalmazta. A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei előállították, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A borsodi megyeszékhely járőrei további egy esetben, egy 24 éves helyi férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A Miskolci Járásbíróság a kényszerintézkedés alá vont, ónodi illetőségű 21 éves T. Mátét, valamint a szintén 21 éves kazincbarcikai Á. Csillát garázdaság bűntett elkövetése miatt kereste.
A fent említett ügyeken túl a tiszaújvárosi és a szerencsi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
Megtekinthető kiállítások a Múzeumok Éjszakája időtartama alatt: (17:00-től 02:00-ig) Képtár: • A titkos és a publikus o A múzeum kiállítása Köves…