2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. május 8-án történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. május 8-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

R. Imre 47 éves és ifj. R. Imre 21 éves miskolci lakosok 2015. május 8-án 14 óra 40 perc körüli időben Miskolcon, a Vörösmarty úti felüljáró úttestén ittas állapotban akadályozták a forgalmat, hangoskodtak, majd a velük szemben intézkedő rendőröket is szidalmazták. A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő két férfit a Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának munkatársai előállították, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

B. János 39 éves helyi lakos 2015. május 8-án 17 óra 30 perckor Miskolcon, a Győri kapu egyik presszójában ittas állapotban kiabált, szidalmazta, inzultálta az ott tartózkodó vendégeket, valamint a kávézó alkalmazottját. A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának helyszínre érkező munkatársai intézkedés alá vonták, előállították, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A kazincbarcikai járőrök további egy esetben, egy 45 éves helyi férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fent említett ügyeken túl a tiszaújvárosi és a szerencsi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek