2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. május 1-jén történt rendőrségi eseményeiből. A megyében 2015. május 1-jén a miskolci járőrök egy férfival szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. H. László 29 éves mezőcsáti lakos 2015. május 1-jén 17 óra 30 perc körüli időben Miskolc, Újgyőri főtéren kiabált, hangoskodott, majd a kiérkező járőröket szidalmazta, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Mezőkövesdi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság további egy-egy fővel szemben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek