2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. március 18-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy 55 éves férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. B. Béla helyi lakos 2015. március 18-án 13 óra 10 percet megelőzően egy belvárosi áruházból több tábla csokoládét és két doboz sört akart ellopni. A férfit az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A tolvajt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci egyenruhások további négy személlyel tulajdon elleni szabálysértés, míg az edelényi és a sátoraljaújhelyi rendőrök egy-egy fővel garázdaság elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőri szervei három elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2015. március 18-án Miskolcon elfogták Sz. Jánosné 38 éves és V. Róbert 23 éves helyi lakosokat, akik ellen a Miskolci Törvényszék BV Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Rudabányai Rendőrőrs egyenruhásai Gy. László 47 éves helyi férfit fogták el, akit a Kazincbarcikai Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt körözött.

A körözés miatt elfogott személyeket a rendőrök előállításukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy 39 éves körömi férfival szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek