2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2015. február 20-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Imre 21 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2015. február 20-án 18 óra 5 perckor Miskolc belvárosának egy áruházából szeszes italt akart ruházatába rejtve ellopni. A tolvajt előállítását követően a rendőrök őrizetbe vették. Az edelényi rendőrök szintén tulajdon elleni szabálysértés, falopás miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy férfival szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el, amikor 2015. február 21-én 3 óra 45 perckor intézkedés alá vonták J. Attilát Sátoraljaújhely Kossuth Lajos utcán. A 20 éves cigándi férfiról az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy ellene a Budai Központi Kerületi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a körözött személyt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek