2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A megye rendőri szervei 2015. január 23-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2015. január 23-án 11 óra 45 perckor Miskolcon, a Szentpéteri kapui városrészen ellenőrzés alá vontak egy Lancia típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, J. Attila 38 éves miskolci lakost a Miskolci Járásbíróság a gépjárművezetéstől 2015. február 14-ig jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

Az ózdi rendőrök egy férfival az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Miskolci-, míg további két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek