2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. december 30-án 7 főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci- és a sátoraljaújhelyi járőrök négy, illetve egy férfival tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Az ózdi rendőrök egy főt azért vettek szabálysértési őrizetbe, mert megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait, míg az encsi egyenruhások garázdaság elkövetése miatt egy férfival szemben intézkedtek. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2014. december 30-án ellenőrzés alá vonták, majd elfogták F. Atilla 27 éves helyi lakost, akivel szemben a Miskolci Törvényszék Büntetés Végrehajtási-csoportja csalás vétség elkövetése miatt adott ki elfogató parancsot. A körözött férfit a járőrök előállították majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi-, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizennégy esetben jutott a hatóság tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek