2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. december 3-án nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság négy férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot tulajdon elleni szabálysértés miatt. Az ózdi és az edelényi rendőrök egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság elkövetéséért.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság által szabálysértési őrizetbe vett személyek közül a 26 éves K. Csaba 18 óra 40 perckor tankolt egy helyi üzemanyagtöltő állomáson, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrök tíz percen belül elfogták a miskolci férfit. A 36 éves parasznyai G. János pedig 13 óra 40 perckor a miskolci Deszka temetőből egy családi sírhelyről ezüst tuját tulajdonított el, a rendőrök őt is azonnal elfogták.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 3-án közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…