2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 1-jén történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2014. november 1-jén négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy férfival az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, az ózdi- és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel garázdaság, míg a szerencsi rendőrök egy személlyel tulajdon ellni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Miskolci-, és a Szerencsi-, míg további két esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek