2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2014. október 17-én bűnügyi őrizetbe vette H. Mihály 45 éves miskolci lakost. Az ügy előzménye, hogy a férfi 2014. augusztus elsején 11 óra 40 perckor egy miskolci üzletben vásárló nő táskájából ellopta a sértett mobiltelefonját. A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyészségen előterjesztés tesz a fogva lévő, több hasonló bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei az elmúlt huszonnégy órában egy korábban körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A Miskolci Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot K. András 37 éves miskolci lakossal szemben.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi és az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek