2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 10-én egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság K. Gábor 24 éves alacskai lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. szeptember 9-én 23 óra 30 perckor a sajókápolnai erdőségből száradékfát lopott. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi-, az Ózdi-, a Tiszaújvárosi, míg további három esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek