2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság két helyi férfivel és egy nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint Ózdon, a Dobó István úton 2013. november 29-én 20 óra 10 perckor a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást, egyiküknél kés is volt. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a 23 éves M. Istvánt, a 41 éves B. Lászlót és a 34 éves F. Zsuzsannát.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három fiatalkorú lánnyal szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Búza téren 2013. november 29-én a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő fiatalkorú lányokat.

A megye rendőri szervei 2013. november 28-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi járőrök és a miskolci egyenruhások egy tetten ért fatolvajjal, és egy telefont eltulajdonító nővel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Sárospataki Rendőrkapitányság rendzavarás és garázdaság elkövetéséért egy-egy férfit vett szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi, az Encsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2013. november 29-én közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonta a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…