2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. augusztus 7-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel és egy nővel, míg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság további egy személlyel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy személlyel szemben alkalmazott szabálysértési őrizetbevételt a Kazincbarcikai- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei 2014. augusztus 7-én 11 órakor Miskolc, Szentgyörgy utcán intézkedés alá vonták L. György 72 éves helyi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság garázdaság bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Szerencsi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. augusztus 7-én 19 óra 20 perckor Megyaszón, a Nagy utcán igazoltatták T. Péter 36 éves helyi lakost, aki ellen a Szerencsi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyeket a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek