2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. július 29-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Zs. Attila 36 éves és Sz. Károly 45 éves sajóhídvégi lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. július 29-én 14 órakor egy sajóhídvégi építkezésről két zsák cementet loptak el. A rendőrök a szabálysértőket őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt további két-két személlyel a miskolci- és a sátoraljaújhelyi egyenruhások, míg garázdaság miatt egy férfivel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset egy esetben történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek