2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. július 25-én történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2014. július 25-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás az Ózdi Rendőrkapitányságon P-B. Róbertné 33 éves ózdi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. július 25-én 10 órakor Ózd, Akácos utcán előzetes szóváltást követően ordibált, szitkozódott az ott tartózkodókkal. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő asszonyt a járőrök a helyszínen tetten érték és további intézkedés céljából előállították a rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást E-N. Zoltán 64 éves és Z. László 44 éves hernádnémeti lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. július 25-én 19 óra 15 perckor Hernádnémetiben, a Vén-hegyről különféle zöldségeket tulajdonítottak el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai 1-1 fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés, illetve tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A személyi szabadságukban korlátozott szabálysértőket az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek