2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
Garázdaság elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás a Szerencsi Rendőrkapitányságon K. József 21 éves golopi lakossal szemben.
Az eljárás alá vont személy 2014. július 24-én 23 óra 40 perckor a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén átutazva futballszurkolóként olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. A helyszínen tetten ért garázdát a járőrök további intézkedésre előállították a rendőrkapitányságra.  

A megye rendőri szervei 2014. július 24-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Tamás 21 éves csobádi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. július 24-én 13 óra 46 perckor Szerencs egyik élelmiszerüzletéből vállán lévő táskájába csúsztatva szeszes italt próbált meg eltulajdonítani.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt az Encsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai is eljártak 1-1 fővel szemben. Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a szerencsi rendőrök három, míg az ózdi járőrök egy személlyel szemben intézkedtek. A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai egy szexuális szolgáltatásait kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A személyi szabadságukban korlátozott szabálysértőket az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, a Sátoraljaújhelyi- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…