2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság K-né T. Éva 49 éves, K. Adrienn 18 éves alsóvadászi lakosokkal, továbbá B. Natália Mária 36 éves, S. Lívia Alexandra 18 éves tarjáni lakosokkal és fiatalkorú társukkal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 23-án 20 óra 35 perckor Alsóvadászon a Fő úton előzetes szóváltást követően – sérelmes közösségi oldali „posztok” miatt –  a későbbi gyanúsítottak tettleg bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrök a verekedőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. július 23-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 23-án 23 órakor Szirmabesenyő, Bessenyei úton egy szexuális szolgáltatásait kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A megyében további öt férfivel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, míg egy fővel  az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot a Mezőkövesdi-, a Tiszaújvárosi-, az Edelényi és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai Tiszalúc, Bem utcán egy a Miskolci Járásbíróság elrendelése alapján elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el.  

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…