2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

Garázdaság elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás a Miskolci Rendőrkapitányságon M. Miklós 46 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. július 22-én 16 óra 20 perckor Miskolc Győri kapu városrészén az őt igazoltató rendőr járőröket obszcén módon szidalmazta. Tekintettel arra, hogy nevezett cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen, így előállítására, majd a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. július 22-én 20 órakor Ózd, Vasvár utcán egy férfit fogtak el és vettek őrizetbe, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság zaklatás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 22-én 20 óra 15 perckor Miskolc, Bársony János utcán egy nőt fogtak el és vettek őrizetbe, aki ellen a Miskolci Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci-, az Ózdi- és az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek