2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság három nővel szemben. A nyomozás adatai szerint Encsen, egy oktatási intézményben 2013. november 25-én 10 óra 40 perckor három lány előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 16 éves kiskinizsi tanulót. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedésben résztvevő mérai 19 éves G. Júliannát és két fiatalkorú társát.

 

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két férfivel és egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint Kazincbarcikán, egy Deák Ferenc téri emeletes házban előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 57 éves férfit. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő, helyi 26 éves J. Zoltánt, 32 éves R. Pétert, és 20 éves Á. Csillát.

 

A megye rendőri szervei 2013. november 25-én egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy 40 éves tornanádaskai férfivel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…