2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 20 éves Sz. Richárd, a 19 éves Sz. Attila és három fiatalkorú társukkal szemben (mindannyian hernádnémeti lakosok), akik 2014. június 1-én 17 óra 45 perckor Hernádnémeti egyik utcájában előzetes szóváltást követően bántalmaztak két fiatal helyi lakost, akik könnyű sérülést szenvedtek.
A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság a 20 éves D. Benjámin, a 23 éves K. Gergő és a 20 éves M. Zsolt színi lakosokkal szemben, akik 2014. június 1-én 19 órakor Szín egyik italboltjában a mellékhelyiség WC kagylóját összetörték, illetve a személyzetet és a vendégeket inzultálták.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2014. június 1-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök három fővel tulajdon elleni szabálysértés, a kazincbarcikai  rendőrök egy férfivel járművezetés az eltiltás tartama alatt, míg az edelényi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az encsi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek