2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. május 15-én 22 óra 20 perckor Ózd, Vasvár úton előzetes szóváltást követően két férfi kölcsönösen bántalmazta egymást. A helyszínre kiérkező rendőrök a kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő B. István 24 éves borsodnádasdi és Sz. Sándor 23 éves farkaslyuki lakosokat elfogták és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

A megye rendőri szervei 2014. május 15-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy fővel járművezetés az eltiltás tartama alatt, az Ózdi- és az Edelényi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi-, a Miskolci-, és az Edelényi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek